Snijd het vlees dwars op de vezel in smalle reepjes of koop het in reepjes gesneden. Meng het in een kommetje met 2 el roerbaksaus. Snijd de stelen uit de paddestoelhoedjes en snijd de hoedjes in repen. Snijd de paksoi (blad en stelen) in ½ cm dikke repen. Schil een stukje gember van 1 cm en snijd het in dunne plakjes en die in reepjes. Snijd de prei in stukken van 3 cm en die in repen. Warm de wok droog voor, schenk er 2-3 olie in en laat die ronddraaien. Roerbak hierin de vlees en paddestoelreepjes met het wit van de prei 1 min. Schep de gember erin en roerbak 10 sec. Schep de paksoi erbij en roerbak 2 min. Schep de eiermie er bij en roerbak 2 min. Schenk de saus erbij, voeg het groen van de prei toe en warm het gerecht al omscheppend op hoog vuur snel op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |